Iurie Darie este internat în continuare la terapie intensivă

Apropo.ro / 19.07.2012, 12:00
Iurie Darie este internat în continuare la terapie intensivă
Actorul Iurie Darie se află în continuare internat la secția de terapie intensivă a Spitalului Bagdasar-Arseni din București.

Iurie Darie se află internat la Spitalul Bagdasar-Arseni din Capitală, încă de la jumătatea lunii iunie, după ce a fost operat pentru a doua oară pe creier. Iurie Darie nu mai este intubat de aproximativ o săptămână și deschide ochii la îndemnul partenerei sale de viață, Anca Pandrea.

Nu mai este intubat, dar îi mai pun un furtun ca să poată respira și să poată fi hrănit. Este tot la terapie intensivă, am aranjat ca să stea singur în salon. Este foarte, foarte slab, având în vedere că se hrănește doar artificial (actorul a slăbit în jur de 20 de kilograme – n.r.)„, a spus actorul Victor Yila.

Mai deschide ochii, din când în când, atunci când îi spune Anca să facă asta. Când am fost la el, acum câteva zile, i-am spus că am venit să-l văd, să deschidă ochii și să se uite în partea dreaptă și așa a făcut. Ne rugăm cu toții pentru el, am fost și eu în week-end la o mănăstire, în Argeș. Un alt Iurie Darie nu se va mai naște„, a mai povestit Victor Yila.