Iurie Darie își revine: mănâncă și respiră singur

Apropo.ro / 14.08.2012, 11:00
Iurie Darie își revine: mănâncă și respiră singur
Starea de sănătate a lui Iurie Darie s-a îmbunătățit. Actorul respiră, acum, fără ajutorul aparatelor și mănâncă singur.

Anca Pandrea a continuat să spere într-o minune, chiar dacă medicii aproape că nu îi mai dădeau nicio șansă lui Iurie Darie. Minunea s-a întâmplat! Iurie Darie se poate descurca și fără ajutorul aparatelor: respiră singur și poate mânca asistat de soție.

Medicii i-au scos tubul prin care se hrănea, astfel că Iurie Darie poate mânca singur acum, cu lingurița. Este una dintre cele mai mari bucurii pentru Anca Pandrea.

Copilașul meu papă acum cu lingurița. I-am dat chiar și prăjitură. Mi-a adus o bună prietenă tiramisu și i-am dat și lui Iura al meu. Și i-a plăcut, dragul de el! Acum puiul meu stă în fotoliu și îi dau să pape. În plus, respiră singur, a fost deconectat de la aparate„, a spus Anca Pandrea.

Soția actorului s-a rugat zi și noapte pentru sănătatea lui, chiar și la preotul Ilie Lăcătușu, al cărui trup este expus într-un coșciug din sticlă la Cimitirul Adormirea Maicii Domnului din Giulești, și despre care se pune că ar face minuni.

Iurie Darie se simt mult mai bine acum, semn că rugile Ancăi Pandrea au fost ascultate.