Iurie Darie și Marin Moraru vor primi stele pe Aleea Celebrităților

De: Gabriela Voicu / 24.05.2012, 11:00
Iurie Darie și Marin Moraru vor primi stele pe Aleea Celebrităților
Actorii români Iurie Darie și Marin Moraru vor avea câte o stea dedicată pentru întreaga activitate, pe Aleea Celebrităților din Piața Timpului din București.

Actorii Marin Moraru și Iurie Darie vor primi, astăzi, câte o stea pe Aleea Celebrităților din Piața Timpului din București.

Decernarea celor două stele, oferite actorilor pentru întreaga activitate, va avea loc în prezența primarului general Sorin Oprescu.

În cadrul evenimentului, Marin Moraru și Iurie Darie vor primi și câte o stea din aur din partea Casei de Bijuterii Sabion.

Aleea Celebrităților din București

Aleea Celebrităților este un proiect cultural inițiat și organizat de Teatrul Metropolis, Cocor și Primăria Municipiului București, care a fost lansat în ianuarie 2011.

Pe Aleea Celebrităților din Piața Timpului strălucesc deja stelele unor personalități, între care Florin Piersic, Victor Rebengiuc, Radu Beligan, Amza Pellea (postum), Maia Morgenstern, Alexandru Tocilescu, Tamara Buciuceanu-Botez, Ileana Stana Ionescu, Sebastian Papaiani, Draga Olteanu-Matei, Mircea Albulescu, Mariana Mihuț, Stela Popescu, Ion Caramitru și Ștefan Iordache (postum).

Actorul Iurie Darie a fost operat pe creier, recent, fiind diagnosticat cu hidrocefalie (lichid în zona creierului). Medicii spun ca intervenția a fost un succes, iar starea actorului s-a stabilizat.