Izabela Pănescu şi întreaga echipă a emisiunii “Tinereţe fără bătrâneţe”, chelneri pentru o seară

Apropo.ro / 28.08.2012, 05:00
Izabela Pănescu şi întreaga echipă a emisiunii “Tinereţe fără bătrâneţe”, chelneri pentru o seară
Pentru câteva ore au experimentat cum este să fii chelner în Centru Vechi al Capitalei cu un scop cât se poate de nobil, banii din bacşişuri au ajuns la bolnavii îngrijiţi de Hospice Casa Speranţei, cea mai mare organizaţie medicală non-profit din România care asigură gratuit servicii de îngrijire paleativă pentru copii şi adulţi cu boli incurabile în Bucureşti, Braşov, Făgăraş şi Zărneşti .

Izabela Pănescu, realizatorul emisiunii „Tinereţe fără bătrâneţe”, de la Digi24, Monica Rădulescu si Cristina Marineaţă, reporteri ai emisiunii, dar si Adi Lungu, cel care se ocupa cu montajul fiecărei ediţii, colegii lor de la emisiunea „Ca-n filme”, difuzată de Digi24, Lucian Stan si Cătălina Bucur, precum si Katy Balca, responsabila cu arhiva departamentului Productie de la Digi 24 şi-au pus tricourile verzi şi, pentru o seară, au încercat să fie cei mai buni chelneri pentru a-i convinge pe clienţi să lase bacşişuri cât mai mari.

„A fost o experienta foarte interesantă, pentru că nu mai făcusem asta niciodată, iar de acum înainte o să-i apreciez mai mult pe chelneri şi pe ospătari, pentru că nu e deloc uşor ceea ce fac. Chiar dacă nu a fost uşor, a fost foarte distractiv. Să ne fi văzut cât de mult ne bucuram când aveam o comandă sau când reuşeam să ducem două pahare într-o mână. Am reusit să strângem 410 lei din bacşisuri şi donaţii, bani care ajung pentru o vizită la domiciliu şi pentru o zi de spitalizare a unei persoane care suferă de cancer. În total am fost şapte „chelneri” (în realitate oameni de televiziune din echipa Digi 24), aşa că nu am adunat tocmai mulţi bani, dar am învăţat cât de greu este să strângi bănuţ cu bănuţ…E foarte greu! Aşadar, a fost distractiv, a fost obositor, dar la finalul serii am plecat toţi mulţumiţi că am putut ajuta nişte oameni care poate nu mai au nicio speranţă”, spune Izabela Pănescu, realizator al emisiunii „Tinereţe fără bătrâneţe”.

Şi pentru că toţi cei prezenţi au făcut din suflet acest gest nimeni nu s-a plâns de dureri de picioare.