Jack Nicholson, afacere Olimp. Are legătură cu fostul platou de filmare pentru Nea Marin Miliardar – FOTO&VIDEO

Apropo.ro / 05.07.2018, 12:30
Jack Nicholson, afacere Olimp. Are legătură cu fostul platou de filmare pentru Nea Marin Miliardar – FOTO&VIDEO
Complexul Panoramic-Amfiteatru-Belvedere din Olimp este acum una din epavele de pe litoralul românesc. A fost închis de câţiva ani şi a ajuns o ruină, dar printr-o investiţie poate fi salvat.

Hotelurile-simbol ale staţiunii Olimp ar putea fi cumpărate de un fond de investiţii la care este acţionar şi marele actor american Jack Nicholson. Noii investitori au în plan un resort de cinci stele cu cinci piscine şi restaurante de lux.( vezi în video)

Jack Nicholson este acţionar într-un fond de investiţii care ar putea cumpăra compexul din Olimp, potrivit wall-street.ro.

Înainte de Revoluţie, cele trei hoteluri erau un fel de oraş interzis pentru turistul de rând. Acolo aveau acces doar străinii şi nomenclaturiştii. Tot aici s-au turnat în urmă cu aproape patru decenii mai multe scene din filmul Nea Mărin Miliardar.

Complexul are peste 700 de camere şi este întins pe o suprafaţă de şase hectare. Preţul celor trei hoteluri s-ar ridica la 15 milioane de euro. Actualul proprietar a plătit pentru ele 30 de milioane, în 2008.