Jack Osbourne va face un tratament cu celule stem pentru boala de care suferă

Apropo.ro / 11.02.2013, 09:47
Jack Osbourne va face un tratament cu celule stem pentru boala de care suferă
Jack Osbourne, fiul rockerului Ozzy Osbourne, a acceptat să facă un tratament cu celule stem pentru boala de care suferă - scleroză multiplă în plăci.

Jack Osbourne va urma un tratament cu celule stem, în Germania, pentru a opri din evoluție scleroza multiplă în plăci cu care a fost diagnosticat. Fiul legendei rock speră că astfel va avea o șansă de a-și îmbunătăți starea de sănătate, dar prin acest tratament va ajuta și la cercetarea medicală.

Meteo în București și în alte orașe pe vremea.apropo.ro

Voi fi supus unui tratament cu celule stem„, a anunțat starul de televiziune. Acesta urmează să plece cu avionul de la Los Angeles în Europa, pentru a fi supus tratamentului considerat destul de controversat în Statele Unite

Va trebui să merg într-o altă țară să urmez acest tratament pentru că aici, în America, sunt destul de multe restricții în privința asta, deoarece toată lumea crede că realitatea e alta; așa că voi pleca în Germania în câteva săptămâni pentru a-mi rezolva niște probleme. Ei, (medicii – n.r) clonează celule stem din propriul tău sânge, pe care, apoi, ți le injectează înapoi, sperând că vor reface celulele și nervii afectați„, a spus Jack.

Citește mai multe detalii despre tratamentul cu celule stem al lui Jack Osbourne, pe Mediafax.ro