Jack Sparrow e personajul preferat al britanicilor

Apropo.ro / 01.10.2007, 14:39
Jack Sparrow e personajul preferat al britanicilor
Căpitanul Jack Sparrow din Pirații din Caraibe a fost votat personajul de film favorit al britanicilor, într-un sondaj realizat recent, informează Sky News. Piratul mereu băut interpretat de Johnny Depp l-a depășit pe "răul" din Star Wars, Darth Vader,

Căpitanul Jack Sparrow din Pirații din Caraibe a fost votat personajul de film favorit al britanicilor, într-un sondaj realizat recent, informează Sky News. Piratul mereu băut interpretat de Johnny Depp l-a depășit pe „răul” din Star Wars, Darth Vader, într-un sondaj la care au luat parte 4.000 de fani britanici ai filmului și care a fost realizat de revista Total Film.

James Bond, interpretat de Daniel Craig în cel mai recent film al seriei, Casino Royale, a ocupat locul al treilea în clasament.

Băiatul-vrăjitor Harry Potter, Bridget Jones și Batman nu au reușit să intre în topul 10 al celor mai îndrăgite personaje de către britanici.

Aventurierul și arheologul Indiana Jones (Harrison Ford) s-a plasat pe locul al patrulea în top, în timp ce Gollum din Trilogia inelelor, care și-a împrumutat vocea de la Andy Serkis, a fost pe poziția a cincea, urmat, pe locul șase, de Travis Bickle din Taxi Driver, personaj interpretat de Robert De Niro.

Personajul lui Sigourney Weaver, Ellen Ripley, din seria Alien a fost singura femeie intrată în top, pe poziția a șaptea.

Șeful mafiot Michael Corleone din „The Godfather” s-a plasat pe poziția a opta, în timp ce cowboy-ul spațial din Star Wars, Han Solo, și criminalul în serie Hannibal Lecter (Anthony Hopkins) au încheiat topul.

„Căpitanul Jack Sparrow a captat integral imaginația tuturor, reprezentând combinația perfectă de lipsă de decizie, aventură și alcool, fiind ușor beat tot timpul. Extraordinarul simț al umorului pe care îl are personajul i-a determinat pe fani să îl prefere tradiționalului favorit britanic, James Bond”, a declarat Matt Mueller, editorul Total Film.

Tags: