Jackie Chan „nu va ieși la pensie”

De: Marian Andrei / 09.12.2012, 13:14
Jackie Chan
Aflat la Moscova, într-un turneu de promovare al ultimului său film, "Armura lui Dumnezeu 3: Misiunea Zodiac", Jackie Chan a ținut să-i asigure pe admiratorii săi că va continua să joace în filme.

„Joc în filme de 52 de ani. Tot timpul lupt, lupt și iar lupt. Uneori mă întreb singur: cât va mai dura? Firește, cândva voi pune punct. Însă nu acum. Da, am spus că «Armura lui Dumnezeu 3» este ultimul meu film mare de acțiune. Însă acest lucru nu înseamnă că intenționez să ies la pensie. De exemplu, acum torn un nou film, tot de acțiune, însă nu atât de amplu”.

„Sunt actor. La fel ca și Clint Eastwood sau Robert de Niro. În ultimii zece ani, am jucat diferite roluri, de exemplu, în filmul «Karate Kid» am jucat rolul unui dascăl bătrân. Nu sunt eroul filmelor de acțiune. Sunt un actor, care printre alte lucruri, poate să facă diferite trucuri”, a mai spus Chan, care spune că este capabil să joace orice rol, inclusiv cele psihologice sau dramatice.

Jackie Chan a jucat până acum în peste o sută de filme, scrie scenarii, regizează, iar uneori chiar filmează în locul operatorului. Mai mult, Chan… cântă, lansând până acum 20 de albume, în chineză, japoneză și engleză.