Jackie Kennedy a locuit într-un apartament impresionant din New York – Imagini din interior

De: Cătălina Matei / 24.11.2016, 11:18
Jackie Kennedy a locuit într-un apartament impresionant din New York – Imagini din interior
Un style icon pentru femeile din vremea sa, dar şi pentru cele de după, o femeie puternică, o mamă sensibilă şi, nu în ultimul rând, o personalitate publică cu un impact cutremurător asupra politicii din vremea sa, Jackie Kennedy rămâne chiar şi după moartea sa, un personaj extrem de controversat.

Jackie Kennedy a locuit într-un apartament impresionant în anii 1930. Vorbim de perioada în care nu era căsătorită cu John Kennedy, prin urmare, cu mult timp înainte să devina Prima Doamnă a Statelor Unite ale Americii. Familia lui Jackie, Bouvier, a locuit atunci timp de şase ani în acest apartament situat pe Park Avenue, New York, scrie agentiadepresamondena.

Jackie Kennedy, culisele unei vieţi tumultoase

Cum arată nepoata lui Jackie Kennedy! Cât se mult seamănă cu fosta Primă Doamnă

Soţiile liderilor mondiali adoră să pozeze nud! Cum arată Carla Bruni, Jackie Kennedy, Letizia Ortiz

Proprietatea este estimată în prezent la 29,5 milioane de dolari. Clădirea a fost construită de bunicul lui Jackie Kennedy şi este una din cele mai căutate proprietaţi din New York. Duplexul are 12 camere, incluzând un living imens, un apartament mare cu două băi şi dressinguri, şi a fost recondiţionat păstrând detaliile şi atmosfera de altădată.