„Jackpot”, cel mai nou single The Motans, vorbeşte despre dragoste, dezamăgire şi renunţare

De: Cristiana Trifu / 16.03.2018, 14:53
„Jackpot”, cel mai nou single The Motans, vorbeşte despre dragoste, dezamăgire şi renunţare
Fanii The Motans se vor bucura de o nouă surpriză, după lansarea recentă a primului album, „My Gorgeous Drama Queens”. Cu multe simboluri personale, după cum spune Denis Roabeş, care se regăsesc atât în versuri, cât şi în imaginea videoclipului, The Motans lansează single-ul „Jackpot”, împreună cu videoclipul piesei

The Motans – Jackpot

„Jackpot e o piesă care vorbeşte de la sine. Am ascuns în ea foarte multe simboluri cu caracter personal, dar, cu toate astea, cred că va ajunge la sufletele ascultătorilor. La producţie s-a lucrat împreună cu Marcel Botezan şi Sebastian Barac şi am încercat să abordăm împreună un alt stil, care se potriveşte mai mult cu starea şi mesajul piesei”, declară artistul, care le mulţumeşte lui Bogdan Păun şi lui Alexandru Mureşan pentru entuziasmul şi munca depuse pentru a crea şi realiza videoclipul.

„M-am implicat si eu, alături de ei, la scrierea scenariului, am vrut să arătăm dragostea ca pe ceva murdar, dar fără de care oamenii sunt goi pe dinăuntru (culoarea albă). Personajul principal este nevoit să se piardă în toate păcatele lumii ca să se cureţe de această murdărie şi să uite o dragoste care, cu părere de rau, nu a fost reciprocă. Într-un final, personajul principal rămâne singur, cu sufletul distrus şi pustiu, dar alb imaculat”, încheie Denis.

Versurile piesei sunt semnate de Denis Roabeş, muzica – Denis, Sebastian Barac, Marcel Botezan, iar videoclipul a fost filmat şi regizat de Alexandru Mureşan şi Bogdan Păun (echipa NGM Creative cu care au lucrat INNA şi Irina Rimes).

The Motans YouTube:
https://www.youtube.com/channel/UCVH4CfUtEZ6A0q2fJkOuCjw  

Primul album The Motans, „My Gorgeous Drama Queens”, lansat în urmă cu o săptămână la Teatrul Elisabeta din Bucureşti, poate fi găsit şi aici

Prima colaborare The Motans a fost cu Delia pentru piesa „Weekend”, care a cucerit radiourile şi televiziunile muzicale şi care a devenit piesa anului 2017 în România, cu peste 23 de milioane de vizualizări, potrivit Mediaforest. 

The Motans feat. Delia – Weekend
https://www.youtube.com/watch?v=CjxMLxxw938