Jaf de un milion de euro la un magazin Apple din Paris

De: Marian Andrei / 03.01.2013, 09:19
Jaf de un milion de euro la un magazin Apple din Paris
Profitând de neatenția polițiștilor, patru bărbați au furat bunuri în valoare de aproximativ un milion de euro dintr-un magazin Apple din centrul Parisului, în ajunul Anului Nou.

La trei ore după închiderea magazinului Apple din spatele Operei din Paris, în jurul orei 21.00, hoții au pătruns în magazin, au sustras mărfurile și au fugit cu o furgonetă.

În timp ce majoritatea polițiștilor erau ocupați să supravegheze Champs Elysees, hoții au profitat de această oportunitate„, a declarat un purtător de cuvânt al sindicatului polițiștilor.

Poliția din mai multe țări a remarcat o schimbare în modul de operare a hoților, aceștia  fiind mai puțin atrași să fure bani și mai interesați de telefoane, care sunt „ușor de vândut la mâna a doua”.

Potrivit Poliției londoneze, infractorii din această localitate sunt din ce în ce mai interesați de bunurile ușor de sustras. „În general, cu cât plătești mai mult pentru un gadget, cu atât interesul din partea hoților stradali va fi mai mare”, a declarat un purtător de cuvânt.