“Jaguarul”, acuzaţii la adresa lui Vladimir Drăghia: „Nu pot să accept aşa ceva…Vladimir nu este omul care vrea să pară la tv”

Apropo.ro / 29.05.2018, 13:23
“Jaguarul”, acuzaţii la adresa lui Vladimir Drăghia:
Câştigătorul Exatlon România 2018 este Vladimir Drăghia. El a câştigat marele premiu în valoare de 100.000 de euro.

Ionuţ „Jaguarul” Sugacesvchi, supărat că a pierdut finala Exatlon România, îl acuză pe Vladimir Drăghia şi susţine că acesta nu este omul pe care îl vedem la televizor.

„Nu pot să accept aşa ceva. Dacă voi credeţi că Vadimir este omul care vrea să pară, curând o să vedeţi cu toţii cine e de fapt. Nu există prietenie adevărată într-un concurs în care este pus în joc un premiu… Dacă am vrut să-mi cumpăr ceva, eu niciodată nu am stat la mila nimănui. Eu am avut o discuţie cu Vladimir după ce a făcut acel gest în finală. I-am zis că nu a fost frumos din partea lui. Eu am dat tot ce e mai bun din mine. Nu a fost corect şi o să spun toate lucrurile care m-au deranjat”.

Cu cei 100.000 de euro, Jaguarul dorea să îşi organizeze nunta, însă visul i s-a spulberat. „Jaguarul” a susţinut că nu va accepta niciun ajutor financiar din partea lui Vladimir.

Cine este Ionuţ Sugacevschi, finalistul Exatlon

Ionuţ Liviu, inginer de profesie, unul dintre cei zece concurenti care formeaza Echipa Războinicilor, a fost surpriza de la “Exatlon”, cel care i-a uimit pe cei din Echipa Faimosilor prin agilitate.

Mereu in miscare, gata sa sara un obstacol, Ionut s-a apucat de sporturi de contact inca din scoala generala. A inceput cu boxul si strabatea constiincios orasul sa mearga la fiecare antrenament.

Razboinicul este si la „Exatlon” asa cum a fost toata viata: ambitios, puternic si un luptator. Cea care i-a dat viata crede ca are la fel de multe sanse sa castige marele premiu de 100.000 de euro la fel care orice alt concurent ramas in cursa si este fericita ca a rezistat in acest concurs, ca a luptat pentru echipa lui si a dovedit ca este un adevarat razboinic.