“Jaguarul” s-a despărţit de soţia sa: „Sper să înţelegi că dragostea nu înseamnă doar atracţie fizică şi un chip tânăr” – FOTO

Apropo.ro / 29.06.2018, 13:50
“Jaguarul” s-a despărţit de soţia sa:
Ionuţ Sugacevschi, finalist la concursul Exatlon România, s-a despărţit de soţia sa, Nella.

Ionuţ Sugacevschi mărturisea, în finala competiţie, că îşi dorea, dacă ar fi câştigat premiul cel mare, să facă nunta cu soţia sa, Nella. Însă planurile lui au fost date peste cap. Nu doar că nu a câştigat show-ul TV, ci s-a şi despărţit de soţia sa, Nella, după cum anunţă stirilekanald.ro.

“Tu n-ai fost pregătit să mă ai. N-ai fost pregătit să primeşti atâta iubire şi respect. Cred că nici acum nu eşti, dar asta nu mai contează. Sper să fii fericit. Sper să înţelegi că dragostea nu înseamnă doar atracţie fizică şi un chip tânăr. Pentru că dacă tu asta crezi că înseamnă iubirea, înseamnă că nu vei fi niciodată cu adevărat fericit. Nici tu nu vei rămâne veşnic tânăr, nici tu nu vei atrage femeile la nesfârşit cu un chip frumos.

Şi mai ştii ce? Când o să simţi că totul s-a sfârşit, învaţă să vorbeşti. Învaţă că omul de lângă tine merită să ştie adevărul, măcar de dragul clipelor petrecute împreună.

Îţi doresc să fii fericit. Nu te învinovăţesc.

Cu drag,
Femeia care te-a iubit cel mai mult”, este mesajul transmis de Nella.

Cine este Ionuţ Sugacevschi, finalistul Exatlon

Ionuţ Liviu, inginer de profesie, unul dintre cei zece concurenti care formeaza Echipa Războinicilor, a fost surpriza de la “Exatlon”, cel care i-a uimit pe cei din Echipa Faimosilor prin agilitate. Mereu in miscare, gata sa sara un obstacol, Ionut s-a apucat de sporturi de contact inca din scoala generala. A inceput cu boxul si strabatea constiincios orasul sa mearga la fiecare antrenament.