James Blunt, in concert pe scena Salii Polivalente! (poze)

Apropo.ro / 23.02.2009, 07:56
James Blunt, in concert pe scena Salii Polivalente! (poze)
Cantaretul britanic si-a inceput show-ul in fata a aproximativ 4000 de spectatori in jurul orei 20:15.

James Blunt a urcat, sambata seara, pe scena Salii Polivalente si a spus romancelor „You’re Beautiful„.

Cantaretul britanic si-a inceput show-ul in jurul orei 20:15, in fata a aproximativ 4000 de spectatori, care si-au aplaudat artistul inca de la primele acorduri ale melodiei „Breathe„.

Insotit de un band-chitara, bas, tobe si pian, pe parcursul spectacolului Blunt a interpretat hituri celebre precum „Goodbye my lover„, „You’re beautiful„, „Wiseman„, „Billy” si a incheiat cu piesa „1973„.

James a cantat alaturi de public si i-a adresat acestuia cuvinte in limba romana: „Buna, Bucharest„,”Multumesc” si a incheiat cu „La revedere”.

La jumatatea concertului, Blunt a parasit scena, a alergat prin multime si a ajuns in spatele Salii Polivalente, unde, la un pian asezat pe o scena mobila si inconjurat de oameni, a interpretat trei melodii, printre care si „Goodbye my lover„.

Dupa aproximativ o ora, cantaretul a plecat de pe scena pentru a se intoarce dupa cateva minute la insistentele multimii adunate la Polivalenta, pentru un bis de trei melodii.

Fara a avea un decor sofisticat, doar cu muzica lui si un joc de lumini, Blunt a facut show, iar publicul, care si-a parasit locul din sala pentru a se inghesui in fata, a cantat si a dansat alaturi de el.

Intr-adevar, Blunt a facut spectacol, numai ca organizarea a lasat putin de dorit. Dupa numai doua melodii, fotografii au fost dati afara, cu toate ca acest lucru nu a fost precizat dinainte, acestia au fost invitati sa „vada” show-ul din spatele scenei.

Sa speram ca data viitoare se va acorda mai multa atentie acestui aspect si nu se vor mai intampla astfel de lucruri.

NU RATA GALERIA FOTO!

James Blunt

James Blunt-Goodbye my lover (imaginile nu sunt de la Sala Polivalenta)

Foto Eveniment: Cosmin Bararu