James Blunt şi-a ales o mireasă cu sânge albastru

De: Cătălina Matei / 02.01.2014, 08:00
James Blunt şi-a ales o mireasă cu sânge albastru
Cântăreţul de origine britanică s-a logodit, în perioada Crăciunului, cu Sofia Wellesley, nepoata ducelui de Wellington. Se pare că nunta va avea loc în această vară.

Apropiaţii cuplului au spus că cei doi s-au logodit în perioada vacanţei de Crăciun, după cum informează dailymail.co.uk.

 „Toată lumea vorbeşte despre asta. Noi ne aşteptam la asta, dar este în continuare o veste minunată”, a spus o sursă din anturajul cântăreţului.

Povestea de dragoste dintre James şi Sofia a început la sfârşitul lui 2012, după ce sora artistului, Daisy, le-a făcut cunoştinţă. Viitoarea mireasă, nepoata ducelui de Wellington, este  licenţiată în drept la Universitatea din Edinburgh, unde a fost colegă cu Pippa Middleton. În prezent, Sofia este consultant juridic la o firmă de prestigiu din Londra.

James Blunt declara cu ceva timp în urmă despre iubita sa: „Ceea ce pot spune este că sunt foarte fericit în acest moment alături de Sofia”. Trebuie să fii o persoană puternică pentru a fi capabil să ai o relaţie cu cineva care lucrează în industria muzicală. Este greu când eşti cu cineva şi eşti implicat într-o situaţie doar pentru că ai fost văzut stând lângă cineva. Trebuie să fii o persoană puternică pentru a te descurca cu asta şi eu sunt foarte norocos să o am alături de mine”.

Prietenii celor doi cred că nunta va avea loc în această vară, la reşedinţa grandioasă a ducelui Wellington din Hampshire şi se pare că Elton John şi David Furnish vor fi invitaţi la eveniment.

James Blunt a devenit celebru în 2005, cu piesa „You’re Beautiful”, care a fost intens difuzată de toate posturile de radio din lume, iar apoi cu single-ul „Goodbye My Lover”, inclus pe albumul „Back to Bedlam”.