James Bond renunță la Martini în favoarea… berii

De: Marian Andrei / 05.04.2012, 13:30
James Bond renunță la Martini în favoarea... berii
Agentul 007 ne-a obișnuit de-a lungul întregii francize Bond să apară la volanul unui Aston Martin, să seducă cele mai sexy femei și să comande mereu Vodka Martini, cocktail-ul său preferat.

Iată, însă, că dificultățile financiare ale producătorului au făcut ca un contract gras de sponsorizare din partea producătorului de bere Heineken să cântărească mai mult decât imaginea lui Bond.

Astfel, în cel de-al 23-lea film al seriei, Skyfall, interpretul agentului 007, Daniel Craig, va fi surprins comandând… o bere, încălcând astfel tradiția (care datează din 1964) de a comanda un cocktail Vodka Martini – bine preparat – shaken, not stirred (agitat, nu amestecat).

Actorul, în vârstă de 44 de ani, urmează să mai apară în rolul lui Bond și într-o reclamă pentru brandul Heineken, ce va fi difuzată peste tot în lume și va fi creată de agenția Wieden&Kennedy Amsterdam, avându-l pe regizorul Sam Mendes în calitate de consultant. Imaginea lui Daniel ca spion va apărea și pe pachete speciale cu sticle de bere.

Skyfall va fi lansat în luna octombrie a acestui an și îi va avea în cele mai importante roluri pe Daniel Craig (Bond), Javier Bardem (nemesisul lui Bond), Judi Dench (M) și Naomie Harris (agenta Eve).