James Franco, pe coperta noului număr GQ!

De: Marian Andrei / 18.12.2013, 13:07
James Franco, pe coperta noului număr GQ!
Noul număr al revistei GQ îl are pe copertă pe talentatul actor James Franco, care, mai nou este și regizor, scenarist, poet și care tocmai și-a lansat primul roman - Actors Anonymus, ce se bucură deja de un mare succes peste Ocean. Despre cum reușește "supraviețuitorul" din filmul 127 hours să își depășească limitele aflați din interviul acordat revistei GQ.

Pentru că exclusivitățile nu se opresc aici, dar nici modelele de supraviețuitori, citiți un reportaj despre viața tinerilor din Siria, care au fost nevoiți să renunțe la copilărie pentru a lupta contra regimului din țara lor.

Mai mult, găsiți un interviu cu fotograful care l-a urmat pe Elvis Presley în concerte, pe când regele Rock”n”Roll-ului era doar un tânăr dornic de afirmare. Pentru prima dată, aveți acces la fotografii nemaivăzute cu Elvis. 

Iubitorii de „fumuri grele” se vor perfecționa cu un manual al trabucurilor, care îi va transforma în connoisseurs, iar celor care preferă aromele mai subtile și le pot alege cu ajutorul ghidului parfumurilor.

Și pentru că s-a dat undă verde sezonului de iarnă, la rubrica Action iubitorii sporturilor de zăpadă vor afla ce pârtii merită încercate și de ce echipament au nevoie pentru a-și pune în practică hobby-urile. 

Tot în ediția decembrie 2013 – februarie 2014, vă veți delecta cu două pictoriale de senzație. Isabeli Fontana, cunoscută publicului drept unul din îngerii Victoriei Secret, se dezbracă în exclusivitate pentru GQ Romania, iar Tony Ward, model, celebru pentru relația sa tumultoasă cu Madonna vă introduce în lumea sa excentrică și extravertită.

Desigur, din noul număr nu lipsesc rubricile cu care GQ v-a obișnuit: shopping, editors”s choice, un ghid de stil, un manual de tendințe și pagini de accesorii.

Plus: autoturisme, gadgeturi, rețete GQ și restaurante up-market, ceasuri și vinuri în ediții limitate. „Discuții” vor fi și de data aceasta pe teme de actualitate din economie, societate și ecologie. Ca de obicei, mult de citit, mult de privit, mult de pus în practică.

Noul număr al revistei GQ poate fi găsit la punctele de difuzare a presei începând de astăzi, 16 decembrie.