James Gallaugher, rivalul atletului Usain Bolt (Video)

Apropo.ro / 13.12.2012, 16:30
James Gallaugher, rivalul atletului Usain Bolt (Video)
Australianul James Gallaugher, în vârstă de 12 ani, este considerat un viitor Usain Bolt, deținătorul recordului mondial în 2012 pe distanța de 200 m.

După câștigarea medaliei de aur la cursa de 200 m alergare de la Jocurile Olimpice 2012, Usain Bolt „Fulgerul” este în pericol să își piardă titlul olimpic, dar și poziția de lider în Cartea Recordurilor.

Cel care l-ar detrona pe Usain Bold este un copil de 12 ani din Australia pe numele său James Gallaugher, care este de neînvins de colegii din echipă. Cei 200m de îi face în 23,83 secunde.

A băgat sprint pe ultima sută de metri de pe tare.ro

A câștigat numeroase premii până acum, iar la cursa de 4X100 m nu are rival. Reușește să devanseze contracandidații cu o distanță de 20 de metri, și ne dovedește că nimic nu este imposibil atunci când îți dorești. James face parte din primii cinci cei mai rapizi copii la categoria lui de vârstă, din lume.

James

James Gallaugher

Îi place să forțeze pe final, iar distanța de 100 m o parcurge în 11,72 de secunde – un timp bun dacă ar fi concurat la Jocurile Olimpice din 1896, unde ar fi luat chiar medalia de aur.

Totuși, până când va mai crește și va decide să participe la Jocurile Olimpice, James are timp să se antreneze pentru a deveni mai bun decât Usain Bolt.