Jamie Dornan renunță la rolul lui Christian Grey din „Fifty Shades of Grey”

De: Carmen Ulian / 24.02.2015, 16:27
Jamie Dornan renunță la rolul lui Christian Grey din
Jamie Dornan ar putea să nu mai apară în următoarele două ecranizări ale "Fifty Shades of Grey", scrie mirror.co.uk. Aflați motivul!

Jamie Dornan ar urma să nu mai joace în următoarele două părți ale „Fifty Shades of Grey”, scrie mirror.co.uk. Soția acestuia, care nici nu s-a încumetat să vadă filmul, se pare că nu prea este de acord ca soțul ei să filmeze asemenea scene explicite de amor, și nici nu este dispusă să-l lase pradă fanelor, care sunt în număr din ce în ce mai mare.

Mai mult, se pare că nici lui Jamie nu i-au picat prea bine criticile negative la adresa sa, în urma lansării peliculei. Surse apropiate actorului în vârstă de 32 de ani susțin că el credea că acest rol în va ajuta în carieră, dar se pare că ar fi ușor opusul. Nu credem asta mai ales că numele lui este cunoscut acum pretutindeni.

La auzul veștii, fanele și fanii din întreaga lume au cerut ca el să divorțeze de soție pentru a putea juca în continuare, au scris numeroase mesaje prin care îi cer acestuia să nu renunțe la rol, căci povestea nu va mai avea farmec fără el.

Jamie Dornan va incepe filmarile pentru „Jadotville” in luna aprilie, film ce prezinta povestea adevarata a unui asediu din 1961. Actorul va interpreta rolul lui patrick Quinlan, liderul unui batalion al Natiunilor Unite care este asediat de armata congoleza.