Jamie Fox îl imită pe Michael Jackson, în lenjerie intimă

Apropo.ro / 12.03.2012, 13:30
Jamie Fox îl imită pe Michael Jackson, în lenjerie intimă
Actorul Jamie Foxx este mare vedetă pe internet în urma unui număr de striptease făcut pe pașii de dans ai lui Michael Jackson.

Despre actorul american Jamie Foxx s-a scris că a cochetat cu striptease-ul, în tinerețea sa, el reușind să cucerească femeile cu mișcările și trupul său bine lucrat.

Iată că, după ani de zile, Jamie recidivează și apare din nou dansând doar in lenjerie intimă în fața unei camere de filmat, imagini care au ajuns și pe internet.

Cel mai probabil, filmulețul cu Jamie a fost realizat în casa actorului, unde se afla în compania mai multor prieteni. Distracția lor a ajuns și în mediul online.

În imagini, Jamie apare îmbrăcat în lenjerie intimă, șapcă și pantofi sport, și dansează imitând mișcările celebre ale lui Michael Jackson.

Dansul a avut loc pe un hol al casei sale, unde se poate observa unul dintre prietenii săi, tot în lenjerie, într-un capăt al holului, iar în celălalt se afla o alta persoană care avea camera de dilmat.

Site-ul TMZ.com, care a dat publicității imaginile, susține că imaginile au fost descoperite acum, însă că au fost realizate în urmă cu peste cinci ani.