Jamie Fox și-a împodobit casa de sărbătoare cu luminițe de zeci de mii de euro

De: Carmen Ulian / 27.12.2014, 13:00
Jamie Fox și-a împodobit casa de sărbătoare cu luminițe de zeci de mii de euro
Actorul și cântărețul american Jamie Foxx a cheltuit 40.000 de dolari pe instalația de lumini pe care a utilizat-o pentru a-și decora reședința din Los Angeles cu ocazia Crăciunului.

Starul hollywoodian este un mare admirator al sărbătorilor de iarnă și organizează în fiecare an, în această perioadă, o petrecere somptuoasă pentru familia și prietenii săi.

În primul an în care a organizat această petrecere, Jamie Foxx a fost „șocat” de factura pe care a primit-o după eveniment, dar a ales totuși să continue această tradiție.

„Sunt un fel de rege al Crăciunului. De 18 ani organizez cea mai bună petrecere de Crăciun din oraș, iar casa mea arată în această perioadă ca parcul de distracții Disneyland. Am nevoie de o lună pentru a-mi instala sistemul de lumini. Prima dată când l-am instalat, angajatul firmei care s-a ocupat de asta mi-a trimis o factură de 40.000 de dolari. Eu i-am spus: «Omule, dar astea sunt doar luminițe!». Dar, apoi, am păstrat instalația, pe care o folosesc în fiecare an. Astfel, am mai redus din costuri”, a explicat starul american.

Citește mai multe detalii pe Mediafax