Jamie Foxx, schimbare de look radicală pentru „The Amazing Spider-Man 2”

De: Gabriela Voicu / 12.07.2013, 16:00
Jamie Foxx, schimbare de look radicală pentru
Jamie Foxx s-a transformat total pentru noul film in care joaca, "The Amazing Spider-Man 2", unde joaca rolul unui super erou. The Amazing Spiderman 2

Jamie Foxx s-a transformat total pentru noul film in care joaca, „The Amazing Spider-Man 2”, unde joaca rolul unui super erou.

Complet vopsit in albastru-verzui, Jamie Foxx a fost greu de recunoscut pana si de colegii sai de platou. Actorul a inceput filmarile la „The Amazing Spider-Man 2”, unde interpreteaza rolul Electro, un inamic de temut al lui Spider-Man.

In benzile desenate Marvel, personajul Electro capata puterea de a controla electricitatea dupa ce este lovit de un fulger. Regizorul Marc Webb a dezvaluit motivul pentru care Electro a fost ales noul erou negativ: „Cred ca Electro este un personaj negativ incredibil. Este periculos, dar in acelasi timp arata genial.”

Jamie Foxx (dreapta)

Actorii Andrew Garfield si Emma Stone vor aparea in „The Amazing Spider-Man 2”, dar si Shailene Woodley, tanara actrita care a cucerit pe toata lumea alaturi de George Clooney in drama „The Descendants”.

Aceasta va interpreta rolul Mary Jane Watson, marea iubirea a lui Peter Parker cand ajunge la maturitate si care a fost interpretata de Kirsten Dunst in seria anterioara, in care Tobey Maguire purta costumul super eroului. „The Amazing Spider-Man 2” va fi lansat in 2014. Primul film a avut incasari mondiale de 752 de milioane de dolari si a fost printre cele mai profitabile filme din 2012.

Imaginea de mai sus este coperta Entertainment Weekly prezentata recent, ca preview pentru Comic Con.