Jamie Oliver are pedepse ”iuți” pentru copii săi

De: Carmen Ulian / 18.11.2014, 15:30
Jamie Oliver are pedepse ''iuți'' pentru copii săi
Maestrul bucătar Jamie Oliver a găsit cea mai neobișnuită pedeapsă pentru odraslele sale. Nu este vorba de statul pe coji de nuci sau privarea de desene animate.

Jamie Oliver, în vârstă de 39 de ani, este tatăl a patru copii cu vârste cuprinse între 12 și 4 ani. Ideea pedepsei năstrușnice i-a venit după ce fiica cea mare în vârstă de 12 ani a fost nerespectuoasă. Atunci s-a gândit să apeleze la ardeiul iute, puțin cam neagreat de cei mici.

Astfel, Jamie a luat un măr pe care a pus sos de chili și i l-a servit ca pe o mare delicatesă. Din nefericire, soția bucătarului nu este prea încântată de pedepsele acestuia.

„Drept pedeapsă, îi fac să mănânce ardei iute. Nu mai e la modă să îți bați copiii, nu e deloc elegant și nu ai voie ca părinte să faci acest lucru. Dacă ești un bucătar celebru, așa cum sunt eu, nu ar fi deloc plăcut dacă informația ar apărea în presă. Așadar, ai nevoie de metode alternative. Poppy a fost foarte nerespectuoasă și insolentă cu mine și a forțat nota. Pe vremea copilăriei mele, aș fi fost bătut, dar în zilele noastre nu mai ai voie să faci asta. După cinci minute, a crezut că eu uitasem, dar nu uitasem. Mi-a cerut un măr. L-am tăiat în mai multe bucăți pe care le-am frecat cu ardei iute. A fost o tratație minunată”, a dezvăluit Jamie Oliver.

Citește mai multe detalii despre pedepsele născocite de Jamie Oliver pentru copiii săi, pe Mediafax