Jamie Oliver va găti pentru Brad și Angelina, de Crăciun

De: Gabriela Voicu / 28.09.2012, 15:35
Jamie Oliver va găti pentru Brad și Angelina, de Crăciun
Cina de Crăciun trebuie să fie perfectă în familia Jolie-Pitt, așa că Brad și Angelina lțau angajat pe celebrul Jamie Oliver pentru le găti de sărbători.

Celebrul cuplu de la Hollywood Brad Pitt și Angelina Jolie plănuiește deja programul de Crăciun.

Cei doi au pus la punct aspectul cel mai important al evenimentului: cina. Și pentru ca treaba să meargă bine, Angie și Brad l-au angajat pe celebrul Jamie Oliver pentru a le pregăti un meniu festiv, potrivit The Sun.

„Jamie este prieten cu Brad încă de când era căsătorit cu Jennifer Aniston, iar Angelina îl place și ea. Jamie va merge la vila acestora din Surrey, unde va coordona prepararea delicateselor”, a declarat o sursă apropiată bucătarului.

Brad Pitt și Angelina Jolie (Foto: Hepta)

Aceeași persoană susține că Brad Pitt l-a rugat pe prietenul său să-l învețe cum să gătească, însă fără niciun rezultat. Actorul este antitalent în bucătărie!

Brad ar fi vrut să învețe să gătească pentru că, spune el, ieșitul la restaurant cu cei șase copii și bonele lor este ca o operațiune militară.

În plus, în ultima vreme tabloidele scriu că Angelina Jolie ar suferi de hepatita C, ceea ce ar însemna că va avea nevoie de un regim special de sărbători.