Jandarmeria apara Romania, restul il face Mutu & compania

Apropo.ro / 12.06.2008, 13:17
Jandarmeria apara Romania, restul il face Mutu & compania
Jandarmeria e cu ochii pe microbistii care vin in Piata Constitutiei la evenimentul "EUROMANIA", respectiv "FRF Village" in Piata Revolutiei.

In perioada 07 – 29 iunie 2008, pe timpul desfasurarii Campionatului European de Fotbal, Federatia Romana de Fotbal si Primaria Capitalei organizeaza in Piata Constitutiei evenimentul “EUROMANIA” si respectiv “FRF Village” in Piata Revolutiei.

Zilnic intre orele 11.00 – 23.00 suporterii echipei nationale pot viziona pe ecrane gigant meciurile de fotbal disputate la EURO 2008, ce se desfasoara in Austria si Elvetia.

Pe 13 iunie, echipa nationala de fotbal va disputa in cadrul Campionatului European de Fotbal meciul impotriva reprezentativei Italiei, iar pe 17 iunie cel cu Olanda.

Iubitorii fotbalului sunt invitati sa sustina echipa nationala in cadrul celor doua locatii, incepand cu orele 19.00.

Masurile de ordine publica vor fi asigurate de peste 200 de jandarmi din cadrul Jandarmeriei Capitalei. De asemenea in interiorul perimetrului delimitat va exista un punct de informare al Jandarmeriei, unde participantii la acest eveniment pot solicita, atunci cand este necesar, sprijinul fortelor de ordine.

Jandarm roman Jandarmii vor asigura masurile de ordine publica in spatiul de defasurare a evenimentelor, pe timpul afluirii/defluirii spectatorilor, precum si supravegherea controlului accesului publicului in zona de desfasurare a celor doua manifestatii.

Cele doua locatii sunt delimitate de garduri, iar accesul in interiorul spatiului amenajat se face de catre o firma privata de securitate.

Jandarmeria Capitalei, impreuna cu organizatorii, recomanda spectatorilor evitarea consumului excesiv de bauturi alcoolice, precum si introducerea sticlelor, materialelor incendiare ori fumigene, substantelor halucinogene sau oricaror altor obiecte care pot tulbura ordinea publica sau care pot conduce la acte de violenta.