Jandarmeria imparte bilete gratuite liceenilor si bastoane violentilor

De: Dragos Tanase / 21.10.2008, 12:00
Jandarmeria imparte bilete gratuite liceenilor si bastoane violentilor
Purtatorul de cuvant al Jandarmeriei, Marius Militaru, a explicat, exclusiv pentru Apropo.ro, de ce dau bilete gratuite!

Toti microbistii stiu ca meciul de fotbal dintre echipele Steaua Bucuresti si Olimpique Lyon, din cadrul grupelor Ligii Campionilor, se va desfasura astazi, pe Stadionul Ghencea, de la ora 21:45, fiind transmis in direct de Pro TV!

Dar putini au aflat ca pot merge gratuit pe stadion, mai ales daca sunt liceeni.

Cu ocazia acestei partide, Clubul Steaua Bucuresti impreuna cu Jandarmeria Romana ofera elevilor de la Liceul Gheorghe Lazar din Bucuresti 200 de bilete gratuit, in cadrul campaniei „Offside la violenta”.

Unitatea de invatamant a fost aleasa datorita colaborarii perfecte dintre liceeni si jandarmi, dar orice liceu din Capitala care doreste sa mearga gratuit pe stadioane trebuie sa trimita o cerere in acest sens, prin fax, catre Directorul Institutiei. 

 

Purtatorul de cuvant al Jandarmeriei Romane, Marius Militaru, a declarat, in exclusivitate pentru Apropo.ro, ca „evenimentul are loc in cadrul unei campanii de promovarea a spiritului fair-play pe stadioanele din Romania”.

Campania a debutat anul trecut, cand au fost implicate si echipele Dinamo si Rapid, si se va desfasura in liceele din Municipiul Bucuresti pana la sfarsitul anului scolar.

Actiunea are ca obiectiv principal constientizarea de catre tineri a pericolelor la care se expun atunci cand recurg la manifestari violente pe stadioane sau in alte locuri publice.

Astfel, jandarmii prefera sa imparta bilete gratuite la meciurile de fotbal, pentru suporterii cuminti, decat bastoane pe spatele celor violenti. 

Â