Janet Jackson a publicat pe Twitter un mesaj către Aaliyah, la 14 ani după moartea cântăreţei

De: Nicoleta Nicolae / 26.08.2015, 16:00
Janet Jackson a publicat pe Twitter un mesaj către Aaliyah, la 14 ani după moartea cântăreţei
Janet Jackson, Timbaland şi Missy Elliot se numără printre artiştii care au dorit să marcheze împlinirea a 14 ani de la moartea cântăreţei R&B Aaliyah prin intermediul unor mesaje publicate, marţi, pe Twitter, informează people.com.

Marţi s-au împlinit 14 ani de la moartea tragică a cântăreţei americane Aaliyah, care a murit la vârsta de 22 de ani într-un accident de avion. Mii de fani din lumea întreagă ai artistei au ţinut să comemoreze această zi prin intermediul unor mesaje publicate pe reţelele de socializare.

Un mesaj foarte special a aparţinut cântăreţei Janet Jackson, care a publicat pe Twitter o fotografie ce redă un mesaj pe care l-a adresat cântăreţei Aaliyah.

„Ceea ce am împărtăşit cu tine este sacru, etern, pur şi va dura pentru totdeauna. Te iubesc, Aaliyah. Odihneşte-te în pace!”, se poate vedea în fotografia acelui mesaj scris de mână. „Ştiu că eşti acolo sus şi că veghezi asupra mea”, a adăugat Janet Jackson.

Aaliyah era o admiratoare înfocată a cântăreţei Janet Jackson despre care spunea că era unul dintre „idolii” ei, cu care spera să colaboreze într-o bună zi.

„Sunt o mare admiratoare a lui Janet”, spunea Aaliyah într-un interviu acordat lui Rosie O’Donnell în 1997. „Încerc să îi menţionez numele în orice interviu, pentru că vreau să o întâlnesc şi, poate, într-un anumit punct al carierei mele voi ajunge să colaborez cu ea”.

Sursa: MEDIAFAX