Janet Jackson are o fiică secretă! Detectivul particular a desluşit misterul – FOTO&VIDEO

De: Cătălina Matei / 06.12.2016, 13:51
Janet Jackson are o fiică secretă! Detectivul particular a desluşit misterul – FOTO&VIDEO
Fostul soţ al cântăreţei Janet Jackson, James DeBarge a făcut de curând declaraţii despre viaţa artistei care au şocat pe toată lumea.

James DeBarge susţine că Janet ar fi devenit mamă în adolescenţă, iar acum un detectiv particular susţine că a găsit-o pe cea care ar putea fi copilul artistei.

Când negresele de la Hollywood rămân goale! Delectează-te cu cele mai senzuale nuduri de ciocolată!

Janet Jackson (50 de ani), probleme cu sarcina? Ce spun medicii?

Fiica lui James DeBarge, Kristina a fost cea care a vorbit cu detectivul particular de la care a aflat că a găsit-o pe sora ei, adică presupusa fiică a lui Janet cu James DeBarge.

“Femeia a fost născută în afara Los Angeles-ului, ceea ce nu e deloc neobişnuit. Dacă o celebritate sau oricine altcineva nu vrea ca familia şi cei apropiaţi să ştie că au adus pe lume un copil, acea persoană va ieşi din Los Angeles ca să dea naştere copilului. Deci e posibil ca persoana pe care am găsit-o eu să fie chiar copilul pe care Janet l-a abandonat”, a transmis detectivul. “Tatăl tău mi-a spus că e posibil ca numele ei să fie Renee”, i-a spus detectivul Kristinei.

Cântăreaţa nu a comentat acest subiect delicat din viaţa sa. În prezent Janet Jackson este din nou însărcinată la vârsta de 50 de ani.