Janet Jackson despre nepoata Paris: „O nemernică mică și răsfățată”

Apropo.ro / 26.07.2012, 09:32
Janet Jackson despre nepoata Paris:
Janet Jackson și-a pălmuit nepoata, pe Paris Jackson, și a insultat-o spunându-i că este "o nemernică mică și răsfățată".

În timpul unei altercații ce a avut loc luni seara, cântăreața Janet Jackson nu a mai putut răbda și și-a pălmuit nepoata, pe fiica lui Michael – Paris Jackson. Artista și-a insultat nepoata spunându-i că este „o nemernică mică și răsfățată”.

Randy, Jermaine și Janet Jackson – trei dintre frații lui Michael Jackson – au sosit la reședința mamei lor din Calabasas, cu scopul de a-i lua cu ei pe cei trei copii ai megastarului – Prince Michael, în vârstă de 15 ani, Paris, în vârstă de 14 ani, și Blanket, în vârstă de 10 ani – pentru a-i duce la bunica lor, în Arizona, unde aceasta se odihnește de câteva zile în casa unuia dintre copiii ei, informează femalefirst.co.uk.

Cei trei copii nu au fost de acord cu decizia familiei, fapt care a determinat-o pe Janet să o pălmuiască pe Paris și să îi spună, potrivit site-ului TMZ.com, că este „o nemernică mică și răsfățată„.

Paris a reacționat imediat și i-a strigat mătușii sale: „Aceasta este casa noastră, nu casa familiei Jackson. Ieși naibii afară!„.

Citește mai multe detalii despre scandalul din familia Jackson, pe Mediafax.ro