Janet Jackson este oficial MILIARDARĂ‚

De: Gabriela Voicu / 23.05.2013, 15:45
Janet Jackson este oficial MILIARDARĂ‚
Janet Jackson, sora lui Michael Jackson, a intrat oficial în clubul miliardarilor lumii și se pregătește să lanseze un nou album.

Oficial, sora lui Michael Jackson a intrat în clubul miliardarilor lumii. După ce s-a măritat cu omul de afaceri Wissam Al Mana, pentru care a și renunțat la America, Janet Jackson, in varsta de 47 de ani, s-a gândit să fie alături de el și în ceea ce privește afacerile de miliarde de dolari.

Potrivit revistei Variety, Janet s-a alăturat grupului de antreprenori și oameni de afaceri de top din care face parte și Wissam, ajungând la o avere de peste un milliard de dolari.

W

Wissam și Janet

De-a lungul timpului, cântăreața a strâns peste 450 de milioane de dolari în urma turneelor mondiale pentru promovarea muzicii sale și peste 260 de milioane $ din vânzările de albume. În plus, ea a câștigat circa 300 de milioane de dolari în urma unor roluri în filme cum sunt  „The Nutty Professor” și „Four Colored Girls”.

Janet Jackson lucrează în prezent la un nou album și cu siguranță că va mai adăuga câteva zeci de milioane de dolari în conturi în vitorul apropiat.