Janet Jackson revine pe piaţa muzicală

De: Nicoleta Nicolae / 18.05.2015, 11:00
Janet Jackson revine pe piaţa muzicală
Janet Jackson va lansa un nou album şi va susţine un turneu mondial în 2015.

Cântăreaţa americană a oferit o surpriză plăcută fanilor ei din lumea întreagă, cu ocazia zilei sale de naştere, sâmbătă, prin intermediul unui mesaj publicat pe Twitter, în care artista a anunţat că va lansa un nou album de studio şi va susţine un turneu mondial în 2015.

Potrivit site-ului publicaţiei The Hollywood Reporter, artista americană a publicat sâmbătă pe contul ei de Twitter un link către o înregistrare video, în care vedeta, cu vocea ei inconfundabilă, face următorul anunţ: „V-am promis că veţi auzi acest lucru chiar de la mine şi acum aveţi ocazia de a auzi. În acest an: cântece noi; un turneu mondial nou; un nou concept. Am ascultat ce aveaţi să-mi spuneţi. Să continuăm această conversaţie!”.

Făcând, probabil, referire la titlul noului album sau la titlul primului single de pe noul material discografic, acel mesaj de pe Twitter al cântăreţei americane a fost însoţit de mesajul „My Conversation” („Conversaţia mea”) şi de hashtag-ul „Conversations In A Cafe” („Conversaţii într-o cafenea”).

Cel mai recent album de studio al cântăreţei Janet Jackson, care a împlinit sâmbătă vârsta de 49 de ani – „Discipline”, al 10-lea din discografia sa -, a apărut pe piaţă în anul 2008 prin intermediul casei de discuri Island. Acel album a fost urmat de o colecţie Greatest Hits în 2009.

Citeste mai mult aici!