Janet Jackson s-a măritat cu miliardarul Wissam Al Mana

De: Gabriela Voicu / 26.02.2013, 12:40
Janet Jackson s-a măritat cu miliardarul Wissam Al Mana
Janet Jackson s-a măritat în secret cu miliardarul Wissam Al Mana, încă de anul trecut.

Să fie a treia oară cu noroc pentru Janet Jackson? Sora regretatului Michael Jackson s-a căsătorit în secret cu miliardarul din Qatar Wissam al Mana, cu care are o relație de mai bine de doi ani. Primele zvonuri despre logodna celor doi au apărut în luna decembrie, iar presa de tabloid s-a apucat să speculeze pe seama unei nunți extravagante, care ar fi costat milioane.

Surprinde-ți mama sau iubita cu o felicitare de Mărțișor!

Janet Jackson și Wissam al Mana au devenit soț și soție încă de anul trecut, printr-o ceremonie secretă.

Printr-un anunț făcut pe pagina ei oficială de Facebook, Janet Jackson a dezvăluit că s-a măritat încă de anul trecut, iar cadourile primite din partea oaspeților au fost donate către asociații umanitare.

Janet Jackson (Hepta)

„Zvonurile despre o nuntă extravagantă nu sunt adevărate. Noi ne-am căsătorit anul trecut într-un cadru intim, avându-i alături de membri familiei și pe prietenii apropiați. Darurile de nuntă au fost donate unor organizații caritabile care au grijă de copiii în dificultate”, a precizat Janet Jackson.

Primul mariaj al lui Janet Jackson a fost cu artistul James DeBarge, iar apoi s-a căsătorit cu regizorul de videoclipuri Rene Elizondo. Între 2002 și 2009 aceasta a avut o relație cu rapper-ul și producătorul muzical Jermaine Dupri.