Janet Jackson vrea film

Apropo.ro / 04.01.2002, 11:29
Janet Jackson vrea film
Janet Jackson, aflata în turneu în Japonia, a marturisit, joi, ca se afla în cautarea dragostei și ca vrea sa-și construiasca o cariera de actrița, transmite AFP. "Mi-ar placea sa ma îndragostesc, dar nu vreau sa ma mai casatoresc", a declarat cîntareața,

Janet Jackson, aflata în turneu în Japonia, a marturisit, joi, ca se afla în cautarea dragostei și ca vrea sa-și construiasca o cariera de actrița, transmite AFP.

„Mi-ar placea sa ma îndragostesc, dar nu vreau sa ma mai casatoresc”, a declarat cîntareața, cu un zîmbet fermecator.

Janet Jackson, în vîrsta de 35 de ani, se afla într-un turneu de patru zile în Japonia. Ea a mai adaugat ca intenționeaza sa înceapa sa lucreze și în cinematografie. „Am mai multe scenarii și am primit oferte pentru filme. Nu sînt înca hotarîta, dar mi-ar placea sa joc într-un film înainte de a ma apuca de viitorul meu album”, a adaugat fata cea mica a clanului Jackson.

Cîntareața a declarat ca nu vrea sa-și foloseasca statutul de vedeta pentru a primi cele mai bune roluri, adaugînd ca este „foarte important” pentru ea sa fie acceptata în urma unor audiții.

„Trebuie sa-ți dovedești valoarea. Daca ești bun, atunci sa primești rolul”, a estimat ea, precizînd ca i-ar placea sa lucreze cu Martin Scorsese sau Steven Spielberg.

Sursa : mediafax.ro

Tags: