Janina Nectara, prima romancă ce scrie la Vogue

De: Nicoleta Nicolae / 13.07.2015, 09:00
Janina Nectara, prima romancă ce scrie la Vogue
Supranumita “biblia modei”, Vogue este cea mai mare autoritate in domeniul modei. De mai bine de 100 de ani, Vogue ramane cea mai puternica voce din industrie. Cu un singur cuvant, revista face si desface carierele designerilor cat ai spune “vogue”. Cele 21 de editii internationale ajung in mainile a 23,5 de milioane de persoane din intreaga lume si 40 de milioane de vizitatori unici pe platformele digitale.

Vogue Turcia i-a publicat romancei primele articole. Editia a fost lansata in 2010 si s-a pozitionat rapid drept cea mai bine vanduta revista de moda, castigand titluri importante din partea industriei media, precum “Revista Anului”.

Sunt deosebit de incantata sa imi vad semnatura in Vogue! O colaborare fara precedent in industria media romaneasca, pe care o privesc cu mare emotie. Fiind cea mai influenta revista de moda din lumea, standardele sale cer constant excelenta si inovatie. Nu degeaba se spune ca inainte sa apara ceva in moda, apare mai intai in Vogue! De aceea, nu pot decat sa fiu extrem de recunoscatoare pentru oportunitatea fantastica de a-mi publica articolele”, declara Janina Nectara.