Janos Szekely a confirmat tratativele cu Rapid

Apropo.ro / 15.01.2008, 10:22
Janos Szekely a confirmat tratativele cu Rapid
Janos Szekely a confirmat existenta tratativelor cu gruparea Rapid Bucuresti, dar a precizat ca acestea nu s-au finalizat

Mijlocasul echipei Otelul Galati, Janos Szekely, a confirmat existenta tratativelor cu gruparea Rapid Bucuresti, dar a precizat ca acestea nu s-au finalizat.

"Impresarul meu negociaza contractul, dar nu s-a ajuns la un acord. Mi-as fi dorit sa merg la Rapid, dar doar in cazul unei oferte foarte bune, atat pentru mine cat si pentru club. Interesul marilor cluburi din tara ma motiveaza si mai mult si vreau sa fac la Otelul treaba mult mai buna decat pana acum. Ma simt foarte bine la Galati si nu sunt disperat sa plec. Sper sa am evolutii foarte bune si privirile selectionerului sa se indrepte si spre Galati. Imi doresc sa-l conving ca merit sa fiu luat in calcul pentru Campionatul European. De aceea si luam in calcul varianta transferului la o echipa din Bucuresti, ar fi fost ceva mai usor sa fiu in atentia selectionerului", a declarat Szekely.

Antrenorul Petre Grigoras s-a aratat multumit de lotul pe care il are la dispozitie si este aproape sigur ca se va putea baza si pe Szekely in retur. "Important este ca nu am pierdut niciun jucator de baza. Cat despre Szekely, cred ca in proportie de 99,99 la suta vom incepe returul cu el in echipa, tot ce s-a vorbit pana acum sunt povesti nemuritoare. La bugetele pe care le au echipele care s-au interesat de el, daca-l doreau cu adevarat nu asteptau pana acum fara sa vina cu o oferta concreta. Important este ca jucatorul nu este suparat, mai ales ca cerintele lui financiare nu au fost satisfacute de Rapid, clubul care a parut cel mai interesat", a spus Grigoras.

Lotul formatiei Otelul Galati s-a reunit astazi si va pleca intr-un prim stagiu de pregatire in Antalya.