Japonezul Hideaki preferă hainele de școlăriță

Apropo.ro / 27.05.2013, 16:27
Parcă nici nu îți vine să te mai întrebi de ce un bărbat de vârsta a treia adoră să poarte haine de școlăriță....o avea o pasiune ascunsă?

Hideaki Kobayashi este un personaj popular în Tokyo, cunoscut ca fiind cel care a purtat costumul lui „Popey Marinarul”. El obișnuiește să se pozeze cu orice haină nouă și neobișnuită îmbracă… și astfel a adunat mulți admiratori.

scolarita

Uniforma este o vestimentație care încă se poartă în Japonia, dar cea de școlăriță se potrivește cu mult mai bine unei fete. Așa este și normal.

Hideaki Kobayashi nu doar că poartă aceste haine nebune pentru el, ci se afișează în cele mai aglomerate locuri din oraș, tocmai pentru a fi observat… mai bine.

Popularul Hideaki este fotograf de meserie, și mulți ani la rândul a imortalizat oameni costumați în personajele lor preferate. Așadar, este învățat cu hainele „altfel”.

scolarita

„Îmbrac hainele pentru că îmi plac. Nu stau prea mult să mă gândesc. Vreau să ofer societății un lucru de impact și elemente surpriză. Mă bucur de tot ceea ce fac”, spune fotograful Hideaki Kobayashi. El susține că nu are probleme de natură sexuală, și nici anumite înclinații, ci doar se distrează.