Jardel il impresioneaza pe Niculae

Apropo.ro / 23.01.2002, 09:06
Jardel il impresioneaza pe Niculae
Atacantul echipei Sporting Lisabona Marius Niculae a declarat ca a fost emotionat de gestul coechipierului sau, brazilianul Mario Jardel, de a-i dedica primul gol marcat in meciul cu echipa Belenences, in etapa a XIX-a a campionatului portughez, informeaza cotidianul "Record". Potrivit

Atacantul echipei Sporting Lisabona Marius Niculae a declarat ca a fost emotionat de gestul coechipierului sau, brazilianul Mario Jardel, de a-i dedica primul gol marcat in meciul cu echipa Belenences, in etapa a XIX-a a campionatului portughez, informeaza cotidianul „Record”.

Potrivit publicatiei citate, Niculae, care a urmarit meciul la televizor, a declarat ca a simtit „ceva special” atunci cind suporterii aflati pe stadion i-au strigat numele si cind l-a vazut pe Jardel, care, dupa ce a marcat primul gol, si-a ridicat tricoul de joc, lasind sa se vada pe cel de dedesubt, pe care scria: „Sera pelo Niculae?” („Sa fie pentru Niculae?”).

O scena asemanatoare a avut loc, saptamina trecuta, in meciul dintre Sporting si FC Porto, cind in timp ce se indrepta spre vestiare, dupa ce fusese eliminat de arbitrul intilnirii, Jardel si-a ridicat tricoul pentru a se vedea mesajul adresat lui Niculae.

„Doresc sa-i multumesc lui Jardel pentru tot ceea ce face pentru mine. Mi-a daruit deja tricoul din meciul cu FC Porto. Gestul jucatorului brazilian imi da putere pentru a depasi aceasta perioada dificila. Perioada de recuperare va dura citeva luni, iar o astfel de atitudine reprezinta un puternic stimulent”, a declarat Niculae, care a efectuat, luni, o sedinta de tratament la centrul medical al clubului Sporting. Cotidianul „Record” scrie ca Niculae a plecat de la sediul clubului cu un taxi, fiind insotit de logodnica sa si de o prietena.

Referitor la recuperarea sa dupa interventia chirurgicala suferita la genunchiul sting, atacantul român a declarat ca se simte din ce in ce mai bine.
Sursa: www.mediafax.ro