Jared Leto este îngrijorător de slab!

De: Gabriela Voicu / 14.03.2013, 18:00
Jared Leto este îngrijorător de slab!
Actorul Jared Leto continuă transformarea pentru rolul său din filmul Dallas Buyer''s Club și a ajuns de nerecunoscut!

Actorul Jared Leto este cu totul alt om de când a intrat în pielea personajului unui transsexual, pentru filmul Dallas Buyer’s Club.

Nu numai că s-a machiat și s-a costumat în femeie, dar a și slăbit foarte mult, fiind aproape de nerecunoscut.

Când primele imagini cu Leto în noua ipostază au apărut în noiembrie anul trecut, fanii săi au fost îngrijorați în privința stării lui de sănătate.

„Corpul meu trece prin etape ciudate. Sunt concentrat asupra a ceea ce înseamnă să fii transsexual”, a declarat actorul în vârstă de 41 de ani.

Jared Leto

Jared Leto are în prezent circa 53 de kilograme și nu este prima dată când face experimente cu propria greutate. Pentru filmul Chapter 27, în care a jucat rolul lui Mark David Chapman, ucigașul lui John Lennon, actorul se îngrășase 30 de kilograme.

„Practic nu am mâncat decât foarte puțin. M-am mai jucat cu greutatea mea, dar de data aceasta a fost diferit – acest rol a cerut foartă multă dedicare. Totul s-a rezumat la cum slăbirea poate influența cine sunt, cum mă simt, felul în care merg și vorbesc. A fi foarte slab te face să te simți fragil și vulnerabil”, a declarat Jared Leto despre rolul său din Dallas Buyer’s Club.

Aceste experiemnte pe care actorii le fac le pot pune viața în pericol. De pildă, Christian Bale a fost nevoit să slăbească foarte mult pentru rolul din The Machinist, iar apoi să se îngrașe rapid pentru a juca în Batman Begins, ceea ce a pus presiune asupra inimii sale și a stării psihice.