Jared Leto, transformat în travestit pentru un rol (Poze)

Apropo.ro / 19.12.2012, 11:30
Jared Leto s-a înfometat timp de o lună pentru rolul de travestit din "Dallas Buyers Club", film în care joacă alături de Matthew McConaughey.

După ce au trecut prin transformări fizice dramatice pentru rolurile din „Dallas Buyers Club”, filmul în care vor juca împreună, actorii Matthew McConaughey și Jared Leto au fost fotografiați în timpul unor repetiții.

Jared Leto

Jared Leto

McConaughey a apărut în mod evident mai slab, purtând o cămașă neagră, blugi albaștri și o pălărie neagră de cowboy, în timp ce colegul lui, care interpretează un travestit, era îmbrăcat într-o rochie cu dungi negre și roșii, o haină de blană și dresuri albastre care i-au scos în evidență picioarele subțiri.

După ce a slăbit 18 kilograme, Matthew McConaughey, în vârstă de 43 de ani, așteaptă sfârșitul filmărilor de la „Dallas Buyers Club„. A spus și ce va face după…

matthew mcconaughey

Matthew McConaughey

Voi mânca 70 la sută vită, 30 la sută carne tocată grasă de vită, poate un cheeseburger cu trei tipuri de brânză. Le voi prepara pe toate și voi avea grijă ca totul să dureze trei ore. O să mănânc chifle cu unt pe ambele părți, prăjite și puse pe grătar. O să topesc brânza pe partea de sus a chiflei (…)„, a declarat el.

Citește mai multe detalii despre transformarea lui Jared Leto pentru un rol, pe Mediafax.ro