Jason Alexander, dublura unui star country

Apropo.ro / 15.06.2007, 11:49
Jason Alexander, dublura unui star country
Jason Alexander, cunoscut telespectatorilor PRO CINEMA drept George Constanza, din serialul "Seinfeld" (difuzat în fiecare duminica de la ora 22.30) a acceptat o noua colaborare cu starul country, Brad Paisley. Alexander, care a jucat rolul unei dive

Jason Alexander, cunoscut telespectatorilor PRO CINEMA drept George Constanza, din serialul „Seinfeld” (difuzat în fiecare duminica de la ora 22.30) a acceptat o noua colaborare cu starul country, Brad Paisley. Alexander, care a jucat rolul unei dive hollywood-iene în videoclipul piesei „Celebrity” a aceluiași artist, va fi de aceasta data dublura lui Paisley, în clipul melodiei „Cooler Online”.

Primele cadre au fost trase deja în cadrul unui concert pe care cîntarețul l-a susținut la Seattle. Dupa terminarea spectacolului, Alexander, îmbracat în blugi, cu un tricou foarte strîmt și cu o palarie alba de cowboy, a urcat pe scena și, pentru cîteva minute, a devenit Brad Paisley. Scopul videoclipului este de a prezenta într-un mod comic, dar și ironic, modul în care oamenii se identifica pe Internet.

Tags: