Jason Orange a părăsit grupul Take That

Apropo.ro / 26.09.2014, 11:10
Jason Orange a părăsit grupul Take That
Cântăreţul britanic Jason Orange a anunţat, ieri, că a părăsit grupul Take That şi nu va participa la sesiunile de înregistrări programate pentru următorul album de studio al formaţiei britanice.
Artistul britanic spune că nu are „niciun fel de resentimente” faţă de foştii lui colegi de trupă, alături de care a petrecut „unii dintre cei mai frumoşi ani” din viaţa lui, informează bbc.co.uk.
 
Foto: AFP – Mediafax Foto
 
 
Conform Mediafax, Jason Orange, în vârstă de 44 de ani, a dat publicităţii joi o declaraţie de presă în care a dezvăluit faptul că nu intenţionează să înregistreze şi să promoveze următorul album al grupului Take That.
 
Colegii lui de trupă, Gary Barlow, Howard Donald şi Mark Owen, au spus că plecarea din grup a colegului lor reprezintă „o pierdere uriaşă”.
 
Grupul Take That, înfiinţat în 1990, a lansat o serie de piese de mare succes, precum „Back For Good”, „Pray” şi „Relight My Fire”.
 
Foto: AFP – Mediafax Foto
 
Foto: AFP – Mediafax Foto
 
Membrii Take That s-au reunit în 2006, fără Robbie Williams, la aproape 11 ani de la destrămarea trupei. Gary Barlow, Jason Orange, Mark Owen şi Howard Donald au avut un enorm succes după reunirea trupei, iar albumul cu care au revenit pe scenă, „Beautiful World”, s-a vândut în peste trei milioane de exemplare.