Jay Leno îşi cumpără haine şi pantofi cu baxul!

Apropo.ro / 01.06.2009, 00:00
Jay Leno îşi cumpără haine şi pantofi cu baxul!
“N-am mai intrat într-un magazin de îmbrăcăminte de vreo 17 ani. Ăsta este poate cel mai mare avantaj al job-ului meu”, a declarat de curînd gazda emisiunii “Jay Leno Show”, care se se declară o persoană conservatoare în ceea ce priveşte ţinuta sa vestimentară.

E adevărat că, de ani buni, Jay Leno apare îmbrăcat numai în costum la show-ul său nocturn, chiar dacă subiectul dezbaterilor din platou nu sînt deloc sobre ori reverenţioase. Totuşi, chiar dacă se trage de şireturi cu invitaţii, Leno consideră că este un semn de respect faţă de public să nu apari la TV… în izmene.

De look-ul său impecabil se ocupă garderobiera de serviciu a NBC, care are grijă ca totul să-i fie pus la dispoziţie din timp: “Nici unul dintre costumele pe care le port în timpul emisiunii nu-mi aparţine. Înainte de a intra în platou, găsesc deja pregătite cămaşa, costumul, cravata, uneori chiar şi pantofii. Mie nu-mi rămîne decît să mă schimb şi să intru în direct”.

În afara studiourilor, Leno rămîne la fel de uimitor de constant, adoptînd o ţinută lejeră, într-o combinaţie ce nu suportă mari modificări: blugi, cămaşă (în 95% din cazuri e de culoare albastră) şi pantofi sport sau bocanci. Dar tocmai această monotonie în alegerea hainelor i-a făcut pe unii să se întrebe cîte cămăşi de acelaşi fel poate avea un singur om în dulap: “De obicei, îi cer soţiei mele să-mi cumpere 50 de cămăşi de un fel şi vreo 25 de perechi de blugi din acelaşi model. Vă daţi seama că nu am 50 de cămăşi identice sau, mă rog, foarte asemănătoare între ele. Cifra corectă ar fi… 500”.

Dacă la capitolul maşini şi motociclete, colecţia sa este vastă, variată şi cuprinde chiar şi unicate, la capitolul încălţăminte, celebrul talkshow-man nu se dovedeşte a fi prea inventiv: “Am nenumăraţi pantofi negri. Am cam 14 perechi de acelaşi fel. Nu mă complic, îi cumpăr la bax!”.

Vineri, pe 29 mai, după 17 ani în care a fost gazda emisiunii, Leno a prezentat pentru ultima dată “Tonight Show”. Întrucît contractul său cu NBC a expirat, el i-a cedat locul lui Conan O’Brien, deja celebra gazdă a propriului show, “Late Night” de la NBC.