Jay-Z a cerut-o in casatorie pe Beyonce

Apropo.ro / 06.06.2007, 17:13
Jay-Z a cerut-o in casatorie pe Beyonce
Se pare ca Shawn 'Jay-Z' Carter a cerut-o in casatorie pe Beyonce Knowles, prietena lui de o lunga perioada de timp, relateaza starpulse.com. Carter si-a anulat cateva aparitii promotionale din Statele Unite cu scopul de a face o surpriza cantaretei in timp ce ea se


Se pare ca Shawn ‘Jay-Z’ Carter a cerut-o in casatorie pe Beyonce Knowles, prietena lui de o lunga perioada de timp, relateaza starpulse.com.

Carter si-a anulat cateva aparitii promotionale din Statele Unite cu scopul de a face o surpriza cantaretei in timp ce ea se afla la Cannes, saptamana trecuta, unde a surprins-o cu un moment romantic, ocazie cu care Jay-Z a facut si propunerea.

Conform presei britanice, fosta membra a Destiny’s Child aflata acum in Marea Britanie cu ocazia unui turneu mondial a acceptat cererea iubitului sau.

„Vreau sa ma casatoresc si sa intemeiez o familie, in cazul cel mai fericit voi avea 2 baietei si o fetita. Stii cand cineva te iubeste dupa modul in care se comporta si te respecta. Eu si Jay ne respectam foarte mult”, a spus Beyonce la inceputul acestui an.

Cuplul planuieste nunta in Hawaii, la sfarsitul acestui an, asteptandu-se sa fie cea mai mare ceremonie a scenei hip-hop.

Alex Torek