Jazmin Laport si casuta ei

Apropo.ro / 25.03.2002, 14:44
Jazmin Laport si  casuta ei
Micuta Jazmin, fiica actorilor Osvaldo Laport si Viviana Saez, se declara cel mai fericit copil din lume, pentru ca tatal sau i-a construit propria sa casuta. "Este superba! Are balconase, acoperisul are streasina si sunt o multime de ghivece cu flori. Cand eram mai micuta, nu atingeam

Micuta Jazmin, fiica actorilor Osvaldo Laport si Viviana Saez, se declara cel mai fericit copil din lume, pentru ca tatal sau i-a construit propria sa casuta.

„Este superba! Are balconase, acoperisul are streasina si sunt o multime de ghivece cu flori. Cand eram mai micuta, nu atingeam tavanul cu capul, dar acum casuta mea „a ramas” putin cam mica. As vrea ca tati sa-mi mai faca un etaj, fiindca vreau sa-mi aduc o masuta, o bancuta, pe care o iubesc mult, si un patut unde sa doarma papusile mele la amiaza”.

Osvaldo si Viviana au construit aceasta casuta in gradina casei lor de vacanta din Pacheco. Ei au invatat-o pe Jazmin ca trebuie sa munceasca pentru a obtine ceea ce vrea. „Inca de pe la patru ani i-am explicat ca trebuie sa-si castige banii de buzunar prin lucruri marunte, bineinteles”, spune Viviana.

„Jazmin isi face patul, ma ajuta sa spal vasele o data pe zi, la pranz sau seara, imi da o mana de ajutor cand fac mancare, ba chiar ma ajuta sa scot legumele din gradina”. Jazmin, care acum are sase ani si merge la scoala in clasa I, isi doreste foarte mult un fratior, „cu care sa ma joc, sa-l tin in brate si sa-i schimb scutecele, dar numai pe cele in care face pipi”.

Sursa:

Tags: