Jazz si bautura fina la XO Piano Cafe! (Video&Foto)

Apropo.ro / 31.10.2008, 17:57
Jazz si bautura fina la XO Piano Cafe! (Video&Foto)
XO Piano Cafe a readus in centrul atentiei un gen muzical foarte apreciat de reprezentantii de marca.

XO Piano Cafe, cel mai exclusivist club de jazz din Bucuresti , a organizat o sera speciala pentru a readuce in centrul atentiei un gen muzical foarte apreciat de reprezentantii de marca.

Atmosfera a fost intretinuta de Mihaela Radulescu, gazda serii, si de recitalurile live sustinute de de Marius Verescu si Trio-ul Constantin Mirea (violonistul Constantin Mirea, Claudiu Marius Raducanu – chitara clasica si Cristian Mirea – contrabas).

Creatoarea Nora Balanica a prezentat cu aceasta ocazie "My Hard", noua sa colectie de haute-couture toamna-iarna 2008-2009 "asortata" bijuteriilor colectiei "Glamour" a casei "Sheba" create special de Ioana Condurateanu.

Bauturile preparate de barmanul Ionut Frangulea, cel care a reprezentat Romania la finala internationala Finlandia Vodka Cup, au contribuit la buna dispozitie a invitatilor.

Acesta a facut o demonstratie si a preparat trei cocktail-uri: Cosmopolitan, un cocktail pentru doamne si domnisoare pe baza de vodca, God Father III, cocktail pentru domni, pe baza de whisky, dar si vedeta meniului – cocktailul X.O.Briliant cu cristale Swarovsky.

Produsele de top, coniacurile Remy Martin Louis XIII si Hennessy XO sau vodca Belvedere, care se gasesc aici au fost prezentate de trei Regine ale FrumusetiiRoxana Curelea (Locul I si titlurile Queen of The World si Queen of Society 2007, Germania&Austria), Alexandra Beldiman (Miss Congeniality la Miss Young International 2007, Taiwan) si Cristina Fedorca (Locul I si titlul Model of Models 2007, Madrid).

Asa cum era de asteptat, de la eveniment nu au lipsit vedetele: Nicu Covaci, Silvia Dumitrescu, Adriana Bahmuteanu, creatoarea Adina Buzatu, Ozana Barabancea, o prezenta obisnuita a localului pe scena caruia sustine recitaluri alaturi de band-ul sau, Deea si Dinu Maxer, hair-stylistul Marian Cotoi, Octavian Ursulescu, Oana si Viorel Lis, Gianina Corondan si multi altii.

 

VIDEO EVENIMENT!

 

 

 

Daca te intereseaza si vrei sa asculti muzica de calitate, XO Piano Cafe ti-a pregatit un program special pentru luna noiembrie:

 

Joi, 6 Noiembrie

Clasic Jazz cu Trio Marian Georgescu (Marian Georgescu, Puiu Pascu si Lucian Maxim)

Sambata, 8 Noiembrie

Jazz me – Tizz me cu Ozana Barabancea (Ozana Barabancea, Puiu Pascu, Virgil Popescu si Lucian Maxim)

Joi, 13 Noiembrie

Chill out Jazz (Trio Oana Rusu, Madalina Ene si Lucian Maxim)

Sambata, 15 Noiembrie

Everybody loves Jazz cu Irina Sarbu (Irina Sarbu, Puiu Pascu, Lucian Maxim si Virgil Popescu)

Joi, 20 Noiembrie

Recital de percutie – premiera pentru un club de jazz din Bucuresti (Alexandru Anastasiu si Lucian Maxim)

Sambata, 22 Noiembrie

Jazz wins cu Ozana Barabancea (Ozana Barabancea, Puiu Pascu, Virgil Popescu si Lucian Maxim)

Joi, 27 Noiembrie

Jazzy night cu Romantic String Cvartet

Sambata, 29 Noiembrie

Tango Night cu Emy Dragoi

 

CLICK AICI PENTRU MAI MULTE POZE DE LA EVENIMENT!

 

Ionut Frangulea

Foto Eveniment: Cosmin Bararu

Imagine: Catalin Sanda; Montaj: Andrei Dinu

 

Â