Jean-Claude Van Damme a făcut un șpagat de Cartea Recordurilor (Video)

De: Gabriela Voicu / 15.11.2013, 19:00
Jean-Claude Van Damme a făcut un șpagat de Cartea Recordurilor (Video)
Actorul belgian Jean-Claude Van Damme (53 de ani) este la fel de flexibil ca în tinerețe și, ca dovadă, a făcut șpagatul pe două camioane aflate în mișcare.

Actorul belgian Jean-Claude Van Damme (53 de ani) este la fel de flexibil ca în tinerețe și, ca dovadă, a făcut șpagatul pe două camioane aflate în mișcare, într-o reclamă pentru o mașină. 

Vremea apropo îți oferă mai multe informații despre vremea din orașul tău.

Cu brațele încrucișate, actorul reușește să își mențină echilibrul, cu picioarele perfect întinse în plan orizontal, sprijinite pe două camioane în mișcare, care rulează pe o pistă de curse.

Vocea naratorului din reclamă explică: „Acest test a fost conceput pentru a demonstra stabilitatea și precizia sistemului de direcție al mașinii. A fost realizat de o echipă de profesioniști într-o zonă închisă pentru public”.

Deși anumite echipamente de siguranță folosite în timpul filmărilor au fost îndepărtate ulterior la montaj, niciun artificiu computerizat nu a fost utilizat în cazul camerelor de filmat, iar cascadoria a fost reală. 

Supranumit „pachetul de mușchi din Bruxelles”, după ce a devenit cunoscut în filmele „Soldatul universal” și „Răfuială dincolo de moarte”, Jean-Claude Van Damme s-a specializat în arte marțiale – kickbox și karate – și a luat lecții de balet. El nu a mai avut succes ca actor în ultima vreme așa cum avea în anii ’90, iar recent el a interpretat personajul negativ în „Eroi de sacrificiu 2 / The Expendables 2”, un film de acțiune în care a jucat alături de Sylvester Stallone, Bruce Willis și Arnold Schwarzenegger. Următorul său film de acțiune este „Enemies Closer”, care va avea premiera în Statele Unite în luna decembrie a acestui an.