Jean de la Craiova, la “Te cunosc de undeva!”: “În sezonul patru, m-am epilat pe picioare cu scotch”

De: Cristiana Trifu / 04.09.2018, 10:44
Jean de la Craiova, la “Te cunosc de undeva!”: “În sezonul patru, m-am epilat pe picioare cu scotch”
Jean de la Craiova va concura pentru a doua oară la „Te cunosc de undeva!”, din 8 septembrie, de la ora 20.00, şi speră ca, de această dată, să se descurce mai bine cu tocurile, unghiile false şi epilatul decât în sezonul patru al emisiunii.

“Îmi amintesc că în sezonul patru, când am imitat-o pe Sofia Vicoveanca, nu puteam merge la toaletă. Aveam şi nişte unghii false care mă încurcau. A trebuit să mă ajute Pepe, care a tăiat cu o lamă ce aveam pe dedesubt”, îşi aminteşte Jean, amuzat.

“Altădată, pentru că mi se vedea pe sub dres părul de pe picioare, m-am epilat cu scotch… (râde). Oricum, mă simt ciudat să-mi pun din nou unghii şi să întruchipez o femeie, dar asta e”, mai spune Jean de la Craiova.

Concurentul se simte mai în formă ca în celălalt sezon la care a participat. “Mi s-a mai descleştat limba şi sunt hotarât să arăt că pot cânta orice, nu numai genul meu de muzică.  Şi deja mă amuz teribil cu colegii, la filmări”, mai spune el.

Ce personaj a pregătit pentru el ruleta personajelor, în prima ediţie a celui de-al 13-lea sezon al show-ului “Te cunosc de undeva!”, telespectatorii Antenei 1 vor vedea sâmbătă, 8 septembrie, de la ora 20.00.


 

Tags: