Jean de la Craiova, trezit în ploaie de bani de Nea Mărin – FOTO

Redacția / 10.07.2018, 11:03
Jean de la Craiova, trezit în ploaie de bani de Nea Mărin – FOTO
Pe lângă foarte multe provocări, vedetele invitate de Nea Mărin pentru a-l ajuta în administrarea restaurantului de pe malul Mării Negre, au avut parte şi de surprize, pe care telespectatorii le pot vedea în fiecare luni şi marţi, de la ora 20.00, la Antena 1.

Jean de la Craiova mărturiseşte că a fost protagonistul unei întâmplări complet neaşteptate: Nea Mărin l-a trezit, într-una din zile, într-o ploaie de bani. Asta a fost cu atât mai surprinzător cu cât se aştepta ca, aşa cum îi este obiceiul, Nea Mărin să-l trezească cu o nuieluşă.

”Bineîneţeles că în fiecare dimineaţă ne trezea cu noaptea-n cap. Dar am avut parte şi de surprize. Într-una din zile a venit la mine şi m-a trezit cu bani. Aşa ceva nu mi se mai întâmplase până atunci”, mărturiseşte Jean de la Craiova.
Dar nu toate dimineţile au fost aşa pentru vedetele din echipa lui Nea Mărin: ”Omul ăsta te îmbolnăveşte de inimă. Într-o dimineaţă m-a trezit să mergem la peşte. Nici nu mă dezmeticisem bine şi deja eram la pescuit într-o barcă fără vâsle”, mai spune Jean.

De ce alte surprize au mai avut parte vedetele şi cum reuşesc să se descurce cu multiplele sarcini pe care le au în restaurantul lui ”Nea Mărin”, telespectatorii vor vedea în fiecare luni şi marţi, de la ora 20.00, la Antena 1, în cadrul show-ului ”Poftiţi la Nea Mărin”.

Tags: