Jean de la Craiova vine la “Te cunosc de undeva!”, să cânte cu Bianca Sârbu

De: Alexandra Necsoiu / 10.05.2017, 16:25

Jean de la Craiova vine la “Te cunosc de undeva!”, să cânte cu Bianca Sârbu
Sâmbătă, 13 mai, de la ora 20.00, la “Te cunosc de undeva!”, Bianca Sârbu îl va imita pe Jean de la Craiova şi se va emoţiona foarte tare atunci când acesta îşi va face apariţia pe scenă, alături de ea.

De când am primit la ruletă personajul Jean de la Craiova am fost super încântată. Auzisem multe lucruri frumoase despre el, tot de la cei de la “Te cunosc de undeva!”, dar şi de la colegul meu, Adrian Enache… După ce am terminat de cântat piesa lui, pe scena show-ului s-a făcut linişte şi apoi toţi au izbucnit în aplauze…. Da, venise Jean alături de mine! Eu sunt o tipă căreia nu i se prea pot face surprize, dar asta a fost ceva de neuitat! M-am simţit ca un copil căruia îi aduci în carne şi oase personajul sau eroul preferat! Jean a fost exact cum mă aşteptam şi chiar mai mult, un super băiat! Pot spune că a fost unul dintre cele mai frumoase momente trăite la această emisiune!”, spune, emoţionată, Bianca Sârbu.

Cât de bine va reuşi Bianca să-l imite pe Jean de la Craiova, telespectatorii Antenei 1 vor vedea sâmbătă, 13 mai, de la ora 20.00, într-o nouă ediţie a show-ului “Te cunosc de undeva!”.