Jean Paul Gaultier despre Cezar Ouatu: „Merita o mențiune specială”

Apropo.ro / 20.05.2013, 09:42
Jean Paul Gaultier despre Cezar Ouatu:
Creatorul de modă francez Jean Paul Gaultier a declarat că Cezar, reprezentantul României la Eurovision 2013, ar merita "o mențiune specială".

Creatorul de modă francez Jean Paul Gaultier a declarat că Cezar, reprezentantul României la Eurovision 2013, ar merita „o mențiune specială”, spectacolul lui fiind unul „extravagant și, într-un fel, neobișnuit”.

O mențiune specială pentru România. A fost un spectacol extravagant și, într-un fel, neobișnuit„, a spus Jean Paul Gaultier, într-o declarație acordată TVR și postată pe site-ul Televiziunii Române.

Show-ul României din finală a fost unul spectaculos, Cezar purtând o ținută care includea o mantie neagră, din piele, velur și pietre semiprețioase, concepută de creatoarea de modă română Doina Levintza.

Cezar

Jean Paul Gaultier a creat rochia pe care a purtat-o Petra Mede, gazda finalei Eurovision 2013, care s-a desfășurat sâmbătă seară, la Malmo, în Suedia.

Pe de altă parte, Jean Paul Gaultier a declarat, într-un interviu acordat New York Magazine, că o prestație excelentă a unui artist la Eurovision trebuie să fie „spectaculoasă, să se remarce, să fie over-the-top”.

Este un show mare, deci nu este momentul pentru minimalism sau pentru restricții. Distracția este cel mai important lucru când vine vorba despre Eurovision. Ca să fiu cinstit, nu este vorba despre haine, ci despre imaginea de ansamblu. Cele mai bune prestații sunt cele care depășesc barierele și te fac să spui ‘No Way’ (Așa ceva nu e posibil, n.r.)„, a spus Gaultier.

Citește mai multe detalii despre impresia lui Jean Paul Gaultier despre Cezar Ouatu – Eurovision 2013, pe Mediafax.ro